CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 24, 2008

Bloggg Tagg about me n U

1. tulis 10 perkara pasal orang yang tag anda
2. tulis 10 perkara pasal anda
3. cari 10 orang untuk anda tag

this is the tag
1. tulis sepuluh perkara pasal orang yang tag anda.. Izw4n a.k.A Dwan

* From Ganu... Place Of The Tourism
* Usia Pada Tahun 2009 ,... Oppps 25tahun lor.... dah tua ke??? x la huhuhu
* memberanikan diri jumpa Kawan FS di Pelaabuhan Klang
* Friendly User
* My best friend on whole World
* minat lagu berbenduk pop rock (slowunderground)- cam Band HUJAN
* Berminat dengan blogger ako pun start maen blog sebab dia gak!
* Email dia
ro_straw@yahoo.com ako copy dari tagged jerk nie.
* Ske kwn ngan dia coz dia jujur dan ikhlas-susah beb nk dpt kwn mcm tu..
* sukeeeeeee sgt.. ngan bidang it.... dan photogenic sangat.......


2. tulis sepuluh perkara pasal anda
* umur 22 tahun( akan dtg pada tahun 2009 adalah 23tahun)
* anak kedua dari 3 beradik
* berbintang Cappricorn
* minat travelling di negara luar/bertemu rakan international.
* masih berkerja dan belajar.. untuk kerjaya masa depan
* mudah mesra ngan orang2 baru baru ( sama ngan iz la..sowieeeeee)
* walaupun berbadan besar tapi minat bergaya.. sanggup habis ratusan ringgit utk gaya n stail.
* masih bujang tapi xmau kawin dulu coz muda... awek kat oversea.. uppsss ex.GF
* minat komunikasi ngan org koperat dan politik kerana gaya komunikasi yang baik
* suka jaga hati dan perasaan orang lain,, kekandanh hati akooo terluka

3. carikan 10 orang untuk anda tag (ape?! sepuluh? ramainye.. follower aku fun ade 2 jer.. aku amik 1 je lah!!)
izw4n (mybest friend from fs)