CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 24, 2008

Pizza Hut Ngan Kengkawan....

PIZZA HUT..................Aku dan atok.. belanjeww kengkawan ku di Pizza Hut... Eley Makan FREE Jeww coz aku ada card untuk makan di sana.Memang best la... bukan stakat mereka dapat makan free tapi aku dapat jumpa kengkawan pun yang sentiase busy ngan kerjaya masing... sambil menikmati pizza hut kita orang berserita pulak.. tentang majlis pertunangan kawan baik aku QISZ... selain itu.kita orang menceritakan pengalaman masing2 berkernaan kerjaya dorang.. Best sangat atleast Cuti Hari Natal Nie dapat di Isi ngan benda2 yaang berfaedah... Hangout dengan kengkawan.. yang jarang aku Jumpa......


Di Atas Nie Antara Makanan Yang Kita Orang Makan... Panas dan sedap... Pizza Huttt...
Ako Tak lah.. Kesah sangat Coz da biase ngan Makanan nie..... sebenarnya banyak lagi yang kita orang pesan... tapi kamera handset aku plak yang problemm huhuhuhu... so nie jeww la yang sempat aaku capture... waahahahahahahah

Nie lagi sowang memang Best Frenz Gg ... best tengok dia makan uhhhhh menyelerakan lah eja hahahah......... sebenarnya dia ajak ge kareoke.. taapi masing2 penat so aku & ato belanjeww makan pizza jeww la.. hahahahah.. lagi pun masing2 kelaparan... Ala EJA next time ok.. slalu la lewpak kat Pelabuhan Klang hahahahahahahha.......




nie antara shoot yang aku rakam kannnnn.... best sangat.... one day hopefuuly if u guy have a free timee.. rajin2 lah lewpak2 hahahahah.... tapi make sure korang plak belanjeww aku... nak tempat mahalll tauu sesuai ngan gaji korang hahhahaha.........

AKHiRrrrrrrrrrrrrrrNyEEEEEEEr HAbis Ngak Makanan Kita Orang... Apa lagi terus Blah la dari sana... Nie lah Kenangan Daku ngan Kengkawan di Restaurentttt
PIZZA HUTTTtttttttttttttttt


1 comments:

I Z W A N said...

best nya rugi tak dapat join skali hari tue kalu tak mesti shock giler kan ..