CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 5, 2009

Kejuztannn Yang DiLakukan oLeH KawanKu

Teman Sejati

Selama ini
Kumencri-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suci

Bersyukur kini
PadaMu Illahi
Teman yang dicari
Selama ini
Telah kutemui

Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni
Kasih Illahi
KepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kita

Kepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...

KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaan
Telah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya
Kejujuran kita

KEJUTANNnn PADA HARIJADIKUuuuuu.......


Tarikh 05 january 2008 merupan kan genap usia aku ke-23....tak sangka tepat 12.00am hampir 40 orang rakan aku wishes bufday aku... bak kater iz (501 levis) tu belumm termasuk kengkawan yang wish kat fs/ym dan email... uhhh rupanya makin tua aku.. masih jauh lagi perjalanan aku sebagai pelajar/anak/pekerja dan hamba Allah... ermmm
korang nak tau x.... waktu kat tempat kerja tepat kol 12pm kawan2 office ako panggil masuk pantry(tempaat makan) kater mereka.. ada sensory food test(kira cam raser makanan product baru)....
so aku pun cam raser pelik napeww kena buat kat saner plak.. salu kalo nak uat sensory test kat RnD Dept.. so aku layan jeww la/// coz lapor....sampai kat panTry plak.. bila aku bukak pintuuuuuu.... cepat2 dorang Nyanyi.. Allah selamatkan kamu#Allah selamat kan kamu#lalalalallala........ rupa2 nyer dorang ingat harijadi ako.. huh... perasaan sebak dan gembira tak terlupa aku sangatla TerKEJUZzzzzzzzzz sangat.... tak sangka hari terakhir ku di Marketing Depatment merupakan hari yang membuat aku gembira dengan sambutan yang diberikan... TERIMA KASIH KENGKAWANG LUV u ALLLssssssss atas kepayahan korang beli kek SECRET RECIPE yang MAHAL dab SEDAP(Flovour New York Blueberry Cheese)........ jom kita lihat gambo2 yang dorang dah snap untuk aku huhuhuhuhuh............

Ermm tengkiu sesangat kat koranggg.. aku akan kenang sampai bebila muakz...... sayang sangat kamuuuuuuu.... sedih tengok korang nangissssssssssss tadiiiiii..

2 comments:

I Z W A N said...

tahniah2 nak nangis gak rasa hati ini baca story GG tue .. apa2 pun happy birthday 2 you. Semogo panjang umur, murah rezeki dan success di tempat baru untuk lebih maju! 2009

I Z W A N said...

lagu nasyid tue best lah! menyusuk jiwa tau!