CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 2, 2009

SlaMat TinGgaL Marketing Dept...

Mungkin Kah ini yang di Katakan LumRah Hidup.. Setiap PerteMuan Pasti ada Perpisahan................. tepat pukul 3.00pm tadi ada meeting tergempar bersama exco2 marketing di KFCholding Sdn Bhd..... agenda nya Bahagian Sales Export memerlukan orang ber pengalaman untuk kerja menaiktarafkan lagi kekuatan QSR Brands Sdn Bhd.. Dan Salah seorang yang terpilih adalah aku... perasaan aku bercampur gaul..ada sedikit gembira/sedih dan berdebar.. tapi aku redha ngan ketentuan takdir ini.. bagi aku, kerja yang aku pikul ini adalah pengalaman yang baru.. berbanding pengalaman aku sebagai seorang pegawai pemasaran... td sedih ngak kena pindah tempat dari leval 2 ke level3 kenkawan semua sedih.. yelah aku sorang jeww budak atau adik kecoh kat sanewwwwwww wahahahahah....


kenangan bersama delegasi india semasa mempromosikan barangan ayamas di Chennai. myb lepas nie aku hanya dapat jumpa clent sahaja.. hahah.. pengalaman mempromosikan barangan lagi best coz banyak bergaul dengan delegasi2 yang hebat2 belaka..pengalaman juga dapat di kongsi bersama...
gambar ini di aambil sewaktu berkunjung di Thailand atas urusan perancangan market di sana dala waktu terdekat... ini merupakan pengalaman yang baik coz dapat lihat budaya dan adat tersempat.. Huyooooo selain tu dapat tengok 'AQUA SHOW'... sape yang tau tu pandai2 jeww la..hahahah.... best siot.....

Di atas ini pulak..kenangan aku di Bangladesh semasa mempromosi kan barangan ayamas di seontero dunia.. huh..penat sangat.. tapi best sebab sempat dapat interview lagi dalam stesen telivesyen yang terunggul di bangladesh..huh.. untuk pengetahuan korang... walaupun aku hanya di asia sahaja.. tapi pengalaman mcm nie..sungguh bermaknsa sekali dalam hidup aku.. tak mungkin dapat di jual atau di beli......


kenangan bersama chefwan ketika mengendalikan program masakan di indonesiaa... walaupun mulut uncle wan nie lazer... tapi tak kedekuttttt beb.. ilmu dia pun banyak.. bertuah aku dapat mengendalikan program bersama2 uncle wannn....


Kenangan bersama datin Normah Kiri dan seterusnya tengku awangku Idham (Ceo KPTs) dan aku..semasa berada di salasah sebuah hotel the prince di Brunei.. semasa persidangan makanan antarabangsa.....

ermmmmmm rasa nyer berat hati untuk meninggalkan detik2 indah sebagai seorang marketing executive.. pengalaman ini tidak akan aku lupakan sampai bila 2 ... dan aku ucapkan selamat datang Job Baru aku di dept baru dan bertemu kengkawan yang baruuuu.......

1 comments:

I Z W A N said...

Tahniah GG. Hadiah hari Jadi Kot. Tahun baru yang baik buat GG. Tahniah sekali lagi sebab naik pangkat ke lvl3 kena belanja Iz makan nie kui3