CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 9, 2009

TeNnSioNnnnnn

TENSionnnnn Yangggggg MeMunCAKkkkkkk

jadual yang padat.. kena capai target 500Million dalam jangkamasa 5tahun.. huaaaaaa.. penat dan pening memikirkan.. perkara baru yang akan aku planning x lama lagi...... rasanya.. jadual aku amat padat dan ketat.. mcm menteri r plakkkkkkk... sampai hari nie.. aku terpakse attn 5 client untuk masuk pasaran antarabangsa..wakakakakka pening dan TEnSIIIiiiiioNNNNNNNNNNN sanGGGGGGt huhuhuh.. tapi nasib baik la kawan2 akuuuu bagi support yang sewajar nyerrrrrr...... tapiiiiii... kenapa memBer aku IZ tuuuuuu sepi jeww.. Lupa kat aku kewwwwwwww..wahahahahah... mungkin buzy agak nyer,,, newayyy aku dah ketandusan idea nak tulis blog nie. coz x ada mood..... papehallllll aku sambun g balik ngan cebisan2 idea yang kreativ.. SALAMMMMMMMMMMMM...

1 comments:

I Z W A N said...

mana ada sepi sibuk sikit lah GG .. maklumlah dah start study balik nie huh pening2.. 500m byk tue GG takpe iz percaya GH leh buat yg terbaik nyer jangan risau lah chayok .. chayok buat GG yang hebat